Tarjouskauppa - täysin uusi tapa myydä jalometalleja

Kun tilaat kultapussin sivujemme kautta sinulle luodaan uusi tili asiakas-Extranettiimme. Kirjautumistunnukset toimitetaan sinulle sähköpostilla yhdessä kultapussitilauksen vahvistusviestin kanssa. Palvelussa voit muun muassa seurata tilauksesi etenemistä, muuttaa omia tietojasi ja tutustua muihin palveluihimme.

Voit esimerkiksi muuttaa tilausta niin, että maksun sijasta lähetämme sinulle ensin tarjouksen kultapussissa lähettämistäsi esineistä. Tämän tarjouksen voit hyväksyä, hylätä tai esittää vastatarjouksen.

Palvelussa voit myös avata metallitilin, jonne voi ostaa jalometalli-sijoitustuotteita ja hyötyä niiden mahdollisesta arvokehityksestä.

Näin se onnistuu

1. Tilaa kultapussi

Kultapussin tilauslomake

2. Kirjaudu sisään asiakas-extranettiin
Kultapussitilauksen jälkeen saat kirjautumistunnukset antamaasi sähköpostiosoitteeseen

Kultapussin tilauslomake

3. Tilauksen tiedot
Extranetin etusivulla näet Kultapussitilauksesi yksityiskohtaiset tiedot.
Jos haluat voit muuttaa tilaustasi normaalista kaupasta tarjouskaupaksi painamalla Näytä valinnat -> Laita täppä kohtaan "Haluan tarjouksen ennen maksua" -> Paina tallenna

Kultapussin tilauslomake

4. Tarjouksen katsominen ja hyväksyminen
Kun olemme vastaanottaneet ja analysoineet Kultapussissa lähettämäsi esineet ilmestyy tilauksen kohdalle painike "Tarjous". Jos et ole valinnut tarjouskauppaa painikkeessa lukee "Kuitti" ja voit tulostaa siitä maksukuitin.

Painamalla tarjous-painiketta näet hinnastomme mukaisen tarjouksen lähettämistäsi esineistä:

Kultapussin tilauslomake Kultapussin tilauslomake

5. Myyntipäätös
Hyväksy ja Hylkää -painikkeista joko hyväksyt tai peruutat myyntiprosessin loppuun viemisen. Hyväksymällä maksamme tarjouksen mukaisen kauppasumman ilmoittamallesi pankkitilille ja hylkäämällä palautamme toimittamasi esineet sinulle takaisin.
Painamalla vastatarjous -painiketta sinulta pyydetään euromääräistä summaa eritellyistä tuotteista, jonka jälkeen vastatarjous jää odottamaan hyväksyntäämme. Hyväksymisestä seuraa maksu ja hylkäämisestä em. tavaroiden palautus.

Hyväksytyn tarjouksen jälkeen kauppasumma maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille yhden arkipäivän kuluessa.

Muista aina tutustua kultapussin tilaus- ja toimitusehtoihin ennen sen tilaamista.

Lue lisää ja tilaa kultapussi tästä