Heraeus sijoituskultaa

KULTA SIJOITUKSENA

Kultaa pidetään sijoittajien keskuudessa turvasatamana ja erinomaisena vaihtoehtona käteiselle rahalle. Kulta on ollut arvokasta tuhansia vuosia ja sillä tulee olemaan arvoa seuraavillakin vuosituhansilla. Toisin kuin muut valuutat kultaa ei voi painaa lisää vaan sitä on maailmassa rajallinen määrä.

Varsinkin nyt Eurokriisin kourissa, kun muiden valuuttojen tulevaisuus on vaakalaudalla ja inflaatio kiihtyy voidaan sanoa, että se on varteenotettava sijoituskohde. Koska kullan arvo vahvistuu maailmantalouden epävarmuustekijöistä se toimii hyvin sijoitussalkussa vastavoimana osakkeille ja muille sijoituksille.

Sijoituskulta on myös erittäin likvidi, eli se on helppo muuttaa tarvittaessa rahaksi.

Heraeus Sijoituskultaa

SIJOITUSKULLAN MUODOT

Sijoituskultana pidetään vähintään 995 tuhannesosan pitoisia kultaharkkoja ja -levyjä, joiden paino on hyväksytty kultamarkkinoilla.

Sijoituskultana pidetään myös vähintään 900 tuhannesosan pitoisia kultakolikoita,

- Jotka on lyöty vuoden 1800 jälkeen
- jotka ovat tai ovat olleet laillisia maksuvälineitä alkuperämaassa
- joiden tavanomainen myyntihinta on enintään 80 prosenttia suurempi kuin kolikon sisältämän kullan käypä markkina-arvo.

Nämä ehdot täyttävä sijoituskulta on Suomessa vapautettu arvonlisäverosta vuonna 2000.

Sijoituskultakolikoita

Sijoita kultaan

Myydessäsi meille jalometalleja voit maksun sijaan valita talletuksen metallitilillemme. Tällöin sinulle avataan oma sijoituskultatili, jonka saldo muuttuu kullan maailmanmarkkinahinnan mukaan. Voit koska tahansa muuttaa saldon rahaksi, lahjakortiksi sijoituskulta.fi -verkkokauppaamme tai lunastaa saldon verran fyysistä sijoituskultaa.

Tämän palvelun avulla pääset spekuloimaan kullan hinnalla pienilläkin rahasummilla ja mahdollisesti hyötymään tulevaisuuden arvokehityksestä.

Metallitili-esimerkki

Luo uusi tili tästä